Tjänster

Tillgång till Växjös bäst utrustade gym

All utrustning på Råstyrka är noga utvald och av högsta kvalité. Här saknas inget för varken motionären eller elitidrottaren, märken som Eleiko trängs tillsammans med Rogue och Hammer strength.

Individuella träningsprogram

Det här är Råstyrkas främsta produkt, träningsprogram i världsklass. Ditt träningsprogram baseras på din erfarenhet, skadehistorik och målbild. Vi arbetar med långsiktiga träningsprogram där vi genom periodisering tar dig till ditt mål. Bland tidigare framgångar finns allt från SM vinnare i strongman till vanliga motionärer som tagit sig till sitt livsform.

Anpassad kostplan

Kost spelar en stor roll vad gäller träning, hälsa och prestation. Oavsett om målet är att gå upp eller ner i vikt, handlar det om viktkontroll genom en hållbar kostplan som fungerar långsiktigt. Vi gör tillsammans med dig en plan och hjälper dig att följa den.

Personlig träning

Vi har valt att fokusera på att lära ut skivstångslyften, de utgör grunden för effektiv styrketräning och principerna bakom tekniken överför till alla andra övningar. Vi arbetar med en beprövad screening metod, där vi systematiskt letar svagheter, teknikfel och hittar ditt starkaste lyft.

Workshops

Vi arrangerar workshops med ett small group koncept där fokus ligger på individerna. Vi har en till fyra deltagare vilket ger möjlighet till individuell coaching. Det har visat sig vara ett framgångsrikt koncept där alla lämnar med bättre kunskap och teknik.

Online coaching

Alla kan nu få tillgång till Råstyrkas träningsprogram och teknik coaching. Med hjälp av appen Train heroic levereras ditt program och med hjälp av videosamtal kan din coach komma till dig oavsett var du befinner dig.

Vi har öppet varje dag

05:00 - 23:45 Måndag till Söndag
Skyttegatan 9
352 41 Växjö
instagramfacebook