Om Råstyrka Gym

Hur råstyrka startade

Råstyrka gym startades med visionen att erbjuda kunskap, utrustning och gemenskap till våra medlemmar. Egenskaper som vi själva saknat på andra gym och som är viktiga för att skapa en positiv miljö där medlemmarna når sina mål och fortsätter att träna.

Vår utrustning

Utrustningen på Råstyrka gym är noga utvald eller specialtillverkad, vi har valt att handla vår utrustning från Eleiko och Rogue som tillverkar innovativa och högkvalitativa produkter i världsklass. Vi vet att bra stänger och säkra ställningar sänker skaderisk, med hjälp av specialutrustning så kan man också rehabilitera och träna runt skador.

Vår kunskap

Vi strävar efter att möta varje person vid dess utgångsläge och ta fram ett progressivt och hållbart träningskoncept för individen. Vi använder oss av screening och coaching av teknik i basövningar; knäböj, bänkpress, marklyft, militärpress osv. Vi arbetar också med teamträningar, där vi lyfter i grupp och ger feedback på teknik.

Gemenskap

Vi har alla olika mål och förutsättningar, trots detta har vi vårt intresse för lyftning gemensamt. Vi strävar efter att vara ett öppet forum för träning, där medlemmarna hjälper varandra och delar på utrustningen ifall det behövs.
Vi finns här för varandra med motivation, passning och tips.

Har du frågor?

Tveka inte på höra av dig oavsett vad det gäller.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vi har öppet varje dag

05:00 - 23:45 Måndag till Söndag
Skyttegatan 9
352 41 Växjö
instagramfacebook